Runar Søgaard

Runar Søgaard


Med sin passion för människor, har Runar utbildat, utvecklat och inspirerat människor i mer än 50 länder runt om i världen.

Han har talat på konferenser och samlingar med publik upp till 25 000 människor i USA, Australien, Afrika, Europa och Skandinavien.

Med över 17 000 timmar av individuell coaching, är han mer erfaren än de flesta coacher och terapeuter när det gäller att hjälpa individer, grupper och organisationer att hantera sina utmaningar, problem, motgångar och framgångar. 

Under senaste 15 åren har han även arbetat globalt med egenutvecklade och strukturerade program för högpresterande chefer och ledare med särskilt inriktning på resultat och framgång, där målen har varit att ta sig själva och deras organisationer till Next Level.

Under senare år har hans intresse och passion för människor även resulterat i ett starkt engagemang i samhällsdebatten där han via sina sociala plattformar når hundratusentals människor varje månad runt om i Skandinavien. 

Runar är även ledarkrönikor på tidningen Svenska Morgonbladet där han vill vara en konservativ och traditionalistisk röst i samhällsdebatten som lyfter kristna och nationella frågor. 

Genom din ställning som en offentlig person, önskar han visa vägen för andra genom att visa mod, frimodighet och beslutsamhet som opinionsbildare och skribent.

Med sin historia och sitt arv som fjärde generationen talare inom den kyrkliga världen, så är han även en populär och uppskattad talare i många kyrkor och kristna sammanhang.

Hans ordspråk lyder 
”Med min mun vill jag förändra människors hjärtan, och med min penna
vill jag ändra människors tankar och idéer.”

Varukorg
Rulla till toppen