Privat

Pingst, personförföljelse av parasiter och plötslig chock!

Pingstdagen är en stor och viktig dag i vårat hem.

För de som inte känner till det, så är detta den viktigaste dagen efter påskdagen för hundratals miljoner kristna. Vi firar nämligen dagen då Den Helige Ande kom till jorden. Dagen då superkraften över alla blev tillgänglig för alla oss vanliga människor.

Efter en natt med en hel del reflektioner kring massa saker, så blev det ännu tydligare för mig att utan den kraft jag fått som ett resultat av pingsten, så hade jag aldrig pallat med alla olika saker som hänt genom åren. Aldrig! Så min tacksamhet är idag större än någonsin. En tacksamhet som jag försöker ge vidare till mina söner, så att de kan få en pole position inför olika utmaningar som de kommer ställas inför i framtiden. Livet är en fantastisk gåva, men det är ta mig sjutton inte alltid enkelt!   

Nästa vecka är det äntligen dags för min sak i Hovrätten där jag blivit anklagad för det ena tokiga efter det andra. Med en narcissistisk och tafflig åklagare som sprungit till media och försökt misskreditera mig, så ska det bli väldigt skönt att äntligen få motbevisa hans anklagelser.

Expressens svin (han kallar sig själv journalist), Leif Brännström, har tillsammans med ett fåtal andra parasiter, under senare år gjort allt de kunnat för att smutskasta mig genom att publicera samma artikel 5–6 gånger. Men en lögn blir aldrig en sanning bara för att den upprepas många gånger, vilket vissa verkar tro.

Givetvis är det känslomässigt jobbigt med osäkerheten kring en rättegång, även fast man vet vad som är fakta, sant och riktigt. För mig är moral, etik och sanning oerhört betydelsefullt, vilket gör det ännu mera smärtsamt med det man anklagats anklagats för.

För inte att tala om allt vad tidningarnas lögner orsakar för mina två små söner! Deras kompisar kan läsa, och de hör givetvis vad kompisarnas förälder i sin okunskap sagt kring köksborden.

Men nu ska äntligen sanningen få komma fram!

Det bisarra skådespeleriet i Tingsrätten där vare sig jag själv, min advokat eller ett huvudvittne deltog, gjorde att domen fastställdes utifrån åklagarens monolog.

Skandalös enligt företrädare för advokatförbundet, och det har tydligen aldrig hänt tidigare enligt dom. Det är ibland imponerande vad en nitisk åklagare och tingsrätts domare kan åstadkomma. Men som mina advokater sade; ”Det synd att du inte heter Pelle Jönsson, för då hade detta varit en icke-sak.”

Men bli inte förvånade om skandaljournalisterna i vecko- och kvällspressen drar ett nytt varv i sin personförföljelse! Har redan blivit informerad om att de ringt runt till olika personer i min närhet och försökt ställa lögnaktiga frågor och lura dom att säga något förfluget ord, men de har inte kontaktat mig.

Som vanligt. För om de gör det, så vet de om att deras rubriker och artiklar inte kan skrivas.

Svinet på Expressen, Leif Brännström, är den journalisten som även ljugit och fabricerat artiklar om Ebba Busch, Mikael Persbrandt och Sven-Erik Magnusson m.fl. genom åren. En lömsk och djupt oärlig parasit (den typen ”journalist” som njuter av att djävlas med och förstöra för kända människor. Så tänk gärna lite extra på mig kommande vecka!

I veckan har jag även fått mitt livs största överraskning! Kan tyvärr inte avslöja vad ännu, men det kommer garanterat att orsaka flera och större rubriker än någonsin runt mig. Min självbiografi kommer vara som en liten susning i jämförelse..haha.

När jag vaknade i fredags morse trodde jag faktiskt att jag hade drömt. Men hann inte ens upp ur sängen innan jag fick ett mejl om kontraktskrivandet. Sjukt hedersamt och roligt, men samtidigt väldigt stort och skrämmande…

So here we go again!

Nu ska jag ut i solen och hoppa på studsmattan med Piff & Puff utan att ben och armar bryts.😊

För här i testosteron Centralen ska det som vanligt tävlas i ALLT!

Och idag vill de givetvis tävla om vem av oss som hoppar högst,Haha!

Njut av dagen och varandra! Skratta, älska och lev livet fullt ut!

Runar