Om mig

I mars 2018 började jag skriva några inlägg kring tankar om det samhälle vi lever i och den värld som våra barn ska ärva av oss. Jag blev helt tagen på sängen av den massiva respons jag fick på mina inlägg och efter bara några månader så hade jag flera hundra tusen läsare av mina artiklar.

Jag är väldigt rak och ibland kanske lite väl vass i vissas ögon. Jag attackerar ibland idéer men aldrig människor! I dagens samhälle är det oerhört viktigt att skilja på det. Demokratins skönhet är att vi kan få tycka, tänka och känna olika utan att behöva känna oss otrygga.

Min passion för att skriva har gjort att jag har tagit hjälp att bygga min blogg, där mina artiklar, kommentarer om olika händelser samt mina tankar och reflektioner kring livet i stort kommer att läggas ut. Här blir det högt och lågt, ytligt och innerligt, högljutt och innerligt. Ibland rent ut utlämnande.

Du är alltid välkommen hem här till mig! Skicka gärna önskemål om saker du vill jag ska skriva något om.

Behöver du en erfaren och engagerad inspiratör som kan driva din personliga utveckling framåt? Bokning och kontakt sker via: info@runarsogaard.com

Allt gott!
Runar