Privat

Om mig!

Vad trevligt att du hittat hit till min nya blogg!

Mitt namn är Runar Devik Søgaard. Jag föddes  i Kongsvinger i Norge, och är mental tränare, Life Coach, författare och föreläsare. Min tid och mitt arbete delar jag mellan Oslo och Stockholm där jag har mina söner.

I mars 2018 började jag skriva några inlägg kring tankar om det samhälle vi lever i och den värld som våra barn ska ärva av oss. Jag blev helt tagen på sängen av den massiva respons jag fick på mina inlägg och efter bara några månader så hade jag flera hundra tusen läsare av mina artiklar.

Jag är väldigt rak och ibland kanske lite väl vass i vissas ögon. Jag attackerar ibland idéer men aldrig människor! I dagens samhälle är det oerhört viktigt att skilja på det. Demokratins skönhet är att vi kan få tycka, tänka och känna olika utan att behöva känna oss otrygga.

Behöver du en erfaren och engagerad inspiratör som kan driva din personliga utveckling framåt? Bokning och kontakt sker via: info@runarsogaard.com

Allt gott!
Runar

Runar Devik Søgaard, född 27 juni 1967 i Kongsvinger, Hedmark fylke, Norge, är en norsk ledarskapskonsult med ett förflutet som predikant. Runar har alltid haft ett brinnande intresse för att människor ska vakna upp och få nya perspektiv. Budskapet i "Om allt går åt helvete, så följ inte efter!" finns ute nu och ger dig en inblick hans liv och djup. Bakom alla fasader och media finns en människa. De flesta har nog en stark uppfattning om Runar. Men det är inte så många som har lärt känna honom riktigt på djupet än. I bloggen kommer du få chans att få lära känna Runar ännu mer.