Privat

”Det har jag aldrig provat tidigare, så det klarar jag helt säkert.”

Dessa ljuvliga ord tillhör en av mina absoluta största favoriter som barn; Vår älskade Astrid Lindgren! Och det var Pippi Långstrump som fick ropa ut dessa till hela den skandinaviska Tv-publiken.

Som jag berättade förra veckan här i bloggen, så har senaste veckorna varit de mest surrealistiska i mitt liv.

Det första jag gjort i sängen på morgnarna är att nypa mig i armen, och även det sista jag gjort innan jag somnat på nätterna. Och otaliga gånger där emellan.

Så jag har fått några nypmärken på kroppen om man säger så. Haha.

Idag har jag suttit med journalister och fotografer som varit minst sagt förvånade och nyfikna på hur, när, varför, med vilka, vart någonstans, med mycket mera…

Tyvärr kan jag inte avslöja VAD detta handlar om förrän imorgon bitti kl.06.

Men vad jag KAN berätta, är att det är det mest osannolika, otroliga, svårsmälta och mest spektakulära som hänt hittills i mitt liv.

Den lilla busungen från Kongsvinger i Norge, har alltid förvånat sin omgivning, men nu har han ta mig sjutton förvånat sig själv mest av alla!!

Jag har befunnit mig i mitt livs mest bisarra och kaotiskt känslomässiga tillstånd senaste tiden.

Har kastats skoningslöst mellan sorg och lycka samt hat och kärlek.

Mellan tårar och skratt. Mellan saknad och vrede. Mellan förtvivlan och hopp.

Men mest av allt har jag varit så obeskrivligt trött på mig själv, mina misstag, misslyckanden och kraschade relationer.

Jag sprayade till och med badrumsspegeln med raklödder förra veckan, för att jag inte orkade se mig själv i spegeln när jag vaknade på morgonen…

Men tack och lov så kommer alltid sol efter regn, nattens mörker besegras alltid av morgonens soluppgång, och det har aldrig någonsin varit en dubbelnatt.

Och just nu bländas jag brutalt av solens sken. Så till den milda grad att det nästan är lite obehagligt och läskigt.

Inte på ett hemskt sätt, utan på ett osannolikt vis där jag känner hur jag håller på att tappa kontrollen vilket jag alltid brukar avsky.

Det känns som om någon där uppe måste gilla mig. Trots allt. Trots mina brister och svagheter. Trots mina felsteg och trots mina fienders ibland så lömska attacker.

Älskar Zlatans tatuering ”Only God can judge me”.

Och jag håller faktiskt på att planera ytterligare några tatueringar i tillägg till de två jag redan har som ska representera viktiga personer och händelser i mitt liv.  

Så imorgon bitti kan du läsa om vilket osannolikt äventyr som nu väntar mig…

Önskar er alla en ljuvlig sommarkväll!

/Runar

Min första tatuering ”Amadeus” på hebreiska